Susmulkinkite multicooker keptuvėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

Susmulkinkite multicooker keptuvėje

Kiaulienos kotletams kepti multicooker keptuvėje geriausia naudoti mentę, sprandinę arba šlaunelę. Mėsą supjaustykite skersai pluošto mažais maždaug 1 cm storio griežinėliais, kad ji gerai apkeptų ir neliktų žalia. Prieš kepimą ją reikėtų šiek tiek pamarinuoti, kad mėsa būtų dar skanesnė ir kvapnesnė. O jei kotletus patepsite majonezu, jie bus dar minkštesni. Multicooker keptuvėje paruošti kotletai yra minkštesni ir sultingesni nei kepti keptuvėje ar ant grotelių.
Gaminimo laikas
75 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
307 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
25 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.5/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Susmulkinkite multicooker keptuvėje Žingsnis 1
Paruoškite mėsą. Kiaulieną supjaustykite 1 cm storio griežinėliais, gerai apskrudinkite iš abiejų pusių.

Žingsnis 2

Susmulkinkite multicooker keptuvėje Žingsnis 2
Marinuokite mėsą. Česnakus išspauskite per presą. Česnaką sumaišykite su prieskoniais ir augaliniu aliejumi. Apvoliokite mėsą, uždenkite maistine plėvele ir palikite 30 minučių.

Žingsnis 3

Susmulkinkite multicooker keptuvėje Žingsnis 3
Paruoškite kepimui. Įjunkite kepimo režimą daugiafunkcinėje keptuvėje ir ją įkaitinkite. Viename dubenyje išplakite kiaušinius su grietine, į kitą supilkite miltus, į trečią - džiūvėsėlius.

Žingsnis 4

Susmulkinkite multicooker keptuvėje Žingsnis 4
Apkepkite kotletus. Mėsą pasūdykite. Kiekvieną gabalėlį pamirkykite miltuose, tada įmuškite į kiaušinį, tada į džiūvėsėlius. Kepkite mėsą keptuvėje daugkartinėje keptuvėje augaliniame aliejuje 15 minučių. Tada mėsą apverskite ir kepkite dar 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos