Publikavimo data: 2024-06-13
Susmulkinkite multicooker keptuvėje
Kiaulienos kotletams kepti multicooker keptuvėje geriausia naudoti mentę, sprandinę arba šlaunelę. Mėsą supjaustykite skersai pluošto mažais maždaug 1 cm storio griežinėliais, kad ji gerai apkeptų ir neliktų žalia. Prieš kepimą ją reikėtų šiek tiek pamarinuoti, kad mėsa būtų dar skanesnė ir kvapnesnė. O jei kotletus patepsite majonezu, jie bus dar minkštesni. Multicooker keptuvėje paruošti kotletai yra minkštesni ir sultingesni nei kepti keptuvėje ar ant grotelių.
Žingsnis 1
Paruoškite mėsą. Kiaulieną supjaustykite 1 cm storio griežinėliais, gerai apskrudinkite iš abiejų pusių.
Žingsnis 2
Marinuokite mėsą. Česnakus išspauskite per presą. Česnaką sumaišykite su prieskoniais ir augaliniu aliejumi. Apvoliokite mėsą, uždenkite maistine plėvele ir palikite 30 minučių.
Žingsnis 3
Paruoškite kepimui. Įjunkite kepimo režimą daugiafunkcinėje keptuvėje ir ją įkaitinkite. Viename dubenyje išplakite kiaušinius su grietine, į kitą supilkite miltus, į trečią - džiūvėsėlius.
Žingsnis 4
Apkepkite kotletus. Mėsą pasūdykite. Kiekvieną gabalėlį pamirkykite miltuose, tada įmuškite į kiaušinį, tada į džiūvėsėlius. Kepkite mėsą keptuvėje daugkartinėje keptuvėje augaliniame aliejuje 15 minučių. Tada mėsą apverskite ir kepkite dar 10 minučių.
Kategorijos