Publikavimo data: 2025-08-19
Susmulkinti jautienos kotletai
Mėgstamiausias mano namiškių patiekalas - mano gaminami kotletai. Šiandienos kotletai pagaminti iš maltos jautienos.
Žingsnis 1
Nuplaukite jautieną ir nulupkite svogūną. Galite naudoti vieną vidutinio dydžio svogūną arba pusę didelio svogūno, kaip mano atveju. Mėsą ir daržoves supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais.
Žingsnis 2
Sudėkite mėsą į smulkintuvą ir smulkiai supjaustykite kartu su svogūnu.
Žingsnis 3
Pamirkykite duoną piene. Tam naudoju bet kokią nelabai šviežią baltą duoną ar kepalą. Kai duona išmirkyta, pieno perteklių nupilkite. Duonos nespaudžiu, tik nusausinu pieną.
Žingsnis 4
Laikas sumaišyti išmirkytą duoną su smulkinta mėsa ir svogūnais. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų ir viską gerai išmaišykite. Į maltą mėsą kotletams niekada nededu kiaušinio. Man atrodo, kad kiaušinis kotletams suteikia standumo, o dėl duonos kiekio jie vis tiek nesuirs.
Žingsnis 5
Suformuokite kotletus ir dėkite į įkaitintą keptuvę su augaliniu aliejumi. Kepkite, kol paruduos iš abiejų pusių.
Kategorijos