Publikavimo data: 2024-03-28
Susmulkinti vištienos kotletai su grybais ir svogūnais
Maltos vištienos kotletai su svogūnais ir grybais pagal šį receptą būna labai skanūs ir sultingi, juos labai lengva paruošti. Juos galite pasigaminti net jei neturite mėsmalės. Tiesiog susmulkinkite vištienos filė, svogūnus ir grybus. Įmuškite kiaušinį, suberkite miltus ir prieskonius, išminkykite maltinukus. Padarykite kotletus ir iškepkite. Be to, kotletus galite apvolioti džiūvėsėliuose, tada jie įgaus traškią plutelę. Taip pat į faršą įmaišykite šlaunelių filė, tada kotletai bus sultingesni.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite grybus.
Žingsnis 2
Susmulkinkite svogūnus. Kepkite svogūnus ir grybus 10 minučių.
Žingsnis 3
Vištienos filė supjaustykite nedideliais, ne didesniais nei 5 mm gabalėliais.
Žingsnis 4
Giliame dubenyje sumaišykite vištieną, svogūnus ir grybus.
Žingsnis 5
Suberkite miltus, kiaušinį, druską ir pipirus.
Žingsnis 6
Išminkykite faršą.
Žingsnis 7
Gerai įkaitinkite keptuvę ir supilkite augalinį aliejų. Suformuokite 5-6 maltos mėsos kukulius ir dėkite juos ant keptuvės.
Žingsnis 8
Kepkite kotletus ant vidutinės ugnies po 5 minutes iš kiekvienos pusės. Tada išjunkite ugnį, uždenkite kotletus dangčiu ir palikite juos dar 5 min. kepti.
Žingsnis 9
Paruoštus kotletus sudėkite į lėkštę ir papuoškite žolelėmis bei vyšniniais pomidoriukais.
Kategorijos