Publikavimo data: 2024-06-22
Švediški mitballs grietinėlės padaže
Patiekalas pasirodo labai malonus, neįprastas ir įdomus. Įprastų mėsos kukulių alternatyva nepakartojamame grietinėlės padaže.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūną. Sumaišykite faršą, kiaušinį, svogūną, muskatą, pipirus, druską ir džiūvėsėlius ir suformuokite mitballs. Apkepkite mitbolius iš visų pusių keptuvėje. Iškeptus mitbolius atidėkite į šalį. Paruoškite padažą. Ištirpinkite sviestą, suberkite miltus, jautienos kubelius atskieskite vienu puodeliu ir supilkite į keptuvę. Pagardinkite druska ir pipirais. Sudėkite mitbolius į padažą, supilkite grietinėlę, išmaišykite ir virkite po dangčiu ant silpnos ugnies 10-15 min.
Kategorijos