Šveicariškos jūros gėrybių salotos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Šveicariškos jūros gėrybių salotos

Kiekviena šeimininkė savo receptų knygoje turi receptą, kuris dienos šviesą išvysta per svarbias šventes. Tai išties prašmatnūs status patiekalai, vienas iš jų - karališkos jūros gėrybių salotos. Čia kvapnios krevetės, švelnūs kalmarai ir sūrūs raudonieji ikrai susitinka viename patiekale ir sukuria unikalų derinį, kuris išmuš iš vėžių.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
155 kcal.
Baltymai
18 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.5/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Šveicariškos jūros gėrybių salotos Žingsnis 1
Virtus kiaušinius sutarkuokite smulkia tarka ir suberkite į gilų dubenį, kuriame bus maišomos salotos. Nuo kalmarų nuimkite plėvelę ir 2-3 min. pavirkite pasūdytame vandenyje, supjaustykite kubeliais ir nusiųskite į dubenį su kiaušiniais.

Žingsnis 2

Šveicariškos jūros gėrybių salotos Žingsnis 2
Jei krevetės didelės, jas reikia supjaustyti kubeliais, jei mažos, galite virti sveikas. Krevetes 3-5 minutes virkite pasūdytame vandenyje. Sudėkite krevetes į dubenį su kalmarais ir kiaušiniais.

Žingsnis 3

Šveicariškos jūros gėrybių salotos Žingsnis 3
Į indą su kalmarais, krevetėmis ir kiaušiniais siųskite raudonuosius ikrus ir majonezą. Jei norite, galite įberti juodųjų pipirų. Gerai išmaišykite salotas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos