Publikavimo data: 2024-06-09
Šveicariškos jūros gėrybių salotos
Kiekviena šeimininkė savo receptų knygoje turi receptą, kuris dienos šviesą išvysta per svarbias šventes. Tai išties prašmatnūs status patiekalai, vienas iš jų - karališkos jūros gėrybių salotos. Čia kvapnios krevetės, švelnūs kalmarai ir sūrūs raudonieji ikrai susitinka viename patiekale ir sukuria unikalų derinį, kuris išmuš iš vėžių.
Žingsnis 1
Virtus kiaušinius sutarkuokite smulkia tarka ir suberkite į gilų dubenį, kuriame bus maišomos salotos. Nuo kalmarų nuimkite plėvelę ir 2-3 min. pavirkite pasūdytame vandenyje, supjaustykite kubeliais ir nusiųskite į dubenį su kiaušiniais.
Žingsnis 2
Jei krevetės didelės, jas reikia supjaustyti kubeliais, jei mažos, galite virti sveikas. Krevetes 3-5 minutes virkite pasūdytame vandenyje. Sudėkite krevetes į dubenį su kalmarais ir kiaušiniais.
Žingsnis 3
Į indą su kalmarais, krevetėmis ir kiaušiniais siųskite raudonuosius ikrus ir majonezą. Jei norite, galite įberti juodųjų pipirų. Gerai išmaišykite salotas.
Kategorijos