Publikavimo data: 2024-06-09
Sveika antis multicooker įrenginyje
Šio patiekalo paslaptis - puikus sultingos ančių mėsos derinys su pikantišku daržovių ir prieskonių skoniu. Šių produktų derinys yra abipusiai naudingas ir naudojamas beveik visose pasaulio virtuvėse. Šis skanus patiekalas papuoš ir šventinį stalą, ir šeimos vakarienę. Dėl subtilaus gaminimo būdo mėsa būna minkšta. Gaminimas daugiafunkcinėje keptuvėje leidžia maksimaliai išsaugoti visas naudingąsias ingredientų savybes.
Žingsnis 1
Paruoštą anties skerdeną supjaustykite vienodais gabalėliais, pasūdykite ir papipirinkite, apšlakstykite saulėgrąžų aliejumi. Mėsą gerai išmaišykite, kad marinatas tolygiai pasiskirstytų. Sudėkite į daugiafunkcinio kepimo aparato dubenį. Pasirinkite parinktį "Kepimas", nustatykite laiką - 20 minučių.
Žingsnis 2
Kepimo metu paukštienos gabalėlius apverskite, kad iškeptų tolygiai. Baigiant kepti sudėkite pusžiedžiais supjaustytą svogūną ir vidutinio storio apskritimais supjaustytas morkas. Patiekalą dar kartą pasūdykite ir pabarstykite pipirais. Užpilkite verdančiu vandeniu, kad vanduo visiškai apsemtų mėsą.
Žingsnis 3
Pasirinkite programą "Troškinimas" ir nustatykite 1 valandos laiką. Likus 10 minučių iki pabaigos įdėkite lauro lapą ir smulkiai supjaustytą česnaką. Jei mėsa jauna, nurodyto laiko pakaks, tačiau senesnę antį reikės troškinti 30 minučių ilgiau.
Kategorijos