Publikavimo data: 2024-06-09
Sveika sojų sriuba su veršiena.
Karštieji pirmieji patiekalai visada užėmė garbingą vietą šeimos pietų meniu. Ir visai pelnytai: skanūs, sveiki ir mažai kalorijų. Sriubos su veršiena yra mėgstamos šiuolaikinėje Europos virtuvėje. Pagal mūsų receptą galėsite pasigaminti paprastą ir sveiką sriubą iš sveikų produktų. Joje sėkmingai suderinta keletas skonių, aromatų ir tekstūrų, o rezultatas - puikus.
Žingsnis 1
Įdėkite veršieną į puodą, užpilkite 2 litrais šalto vandens. Pastatykite ant ugnies ir užvirinkite. Nusunkite pirmąjį sultinį, pripilkite šalto vandens ir užvirinkite. Sudėkite paruoštas sojų pupeles ir užvirinkite. Susidariusias putas nukoškite gremžtuku. Sumažinkite ugnį, uždenkite ir virkite dvi valandas, kol mėsa ir soja išvirs.
Žingsnis 2
Paruoštas bulves supjaustykite vidutinio dydžio griežinėliais, morkas supjaustykite plonais vidutinio dydžio šiaudeliais. Supjaustytas daržoves sudėkite į sriubą, į puodą įmeskite visą svogūną. Užvirinkite, pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Uždenkite dangčiu ir virkite 20 minučių, kol daržovės išvirs. Likus minutei iki virimo pabaigos įberkite smulkiai supjaustytų krapų.
Kategorijos