Publikavimo data: 2024-10-12
Sveika vištienos dešra su burokėlių sultimis
Jei esate įpratę prie rytinės kavos ruošti sumuštinius su dešra, atkreipkite dėmesį į šį naminės vištienos dešros receptą. Ji gaminama be maisto priedų ir dažiklių, be perteklinės druskos ir yra daug sveikesnė nei pramoniniu būdu apdoroti mėsos gaminiai. Šią dešrelę galite pasigaminti bet kuriuo laisvu metu, o tada tiesiog supjaustyti ją rytiniams sumuštiniams arba pasiimti į darbą užkandžiui.
Žingsnis 1
Mėsą 30-40 minučių virkite puode su vandeniu. Sudėkite svogūnus, juoduosius pipirus, druską ir lauro lapą. Tada išimkite iš sultinio, padalykite į gabalėlius ir palikite atvėsti.
Žingsnis 2
Burokėlius nulupkite, sutarkuokite ir sutarkuokite. Sudėkite į sūrmaišį ir išspauskite sultis. Želatiną supilkite į 250 ml atvėsusio sultinio ir palikite 10 minučių.
Žingsnis 3
Mėsą susmulkinkite blenderiu, sudėkite česnaką, burokėlių sultis ir šiltą sultinį su želatina. Išmaišykite, suvyniokite į dešros formos maišelį. Dėkite į šaldytuvą 3-4 valandoms.
Kategorijos