Sveika žirnių sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Sveika žirnių sriuba

Ankštiniai augalai turi daug sveikatai naudingų savybių. Žirniuose yra daug baltymų, beveik tiek pat, kiek mėsoje. Be to, žirniai mažina vėžio, širdies priepuolio ir hipertenzijos riziką, saugo organizmą ir odą nuo senėjimo. Žirnių sriuba su rūkyta mėsa yra ne tik sveikas, bet ir skanus patiekalas.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
66 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.8/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Sveika žirnių sriuba Žingsnis 1
Į puodą su žirniais suberkite supjaustytas bulves. Keptuvėje su augaliniu aliejumi lengvai apkepkite svogūnus ir morkas ir taip pat sudėkite į puodą su sriuba. Virkite 15 minučių.

Žingsnis 2

Sveika žirnių sriuba Žingsnis 2
Supjaustykite rūkytą mėsą mažais kubeliais, sudėkite į sriubą ir virkite dar apie 7-10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, grūdų ir ankštinių sriubos, sriubos, yra bendrų alergenų, sala, pietūs, receptų knyga, bulguro sriubos, pomidorų pastos sriubos

Kategorijos