Publikavimo data: 2024-06-09
Sveika žirnių sriuba
Ankštiniai augalai turi daug sveikatai naudingų savybių. Žirniuose yra daug baltymų, beveik tiek pat, kiek mėsoje. Be to, žirniai mažina vėžio, širdies priepuolio ir hipertenzijos riziką, saugo organizmą ir odą nuo senėjimo. Žirnių sriuba su rūkyta mėsa yra ne tik sveikas, bet ir skanus patiekalas.
Žingsnis 1
Į puodą su žirniais suberkite supjaustytas bulves. Keptuvėje su augaliniu aliejumi lengvai apkepkite svogūnus ir morkas ir taip pat sudėkite į puodą su sriuba. Virkite 15 minučių.
Žingsnis 2
Supjaustykite rūkytą mėsą mažais kubeliais, sudėkite į sriubą ir virkite dar apie 7-10 minučių.
Kategorijos