Sveikas chakhokhbili su žiediniais kopūstais, pomidorais ir svogūnais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Sveikas chakhokhbili su žiediniais kopūstais, pomidorais ir svogūnais

Chakhokhbili yra gruziniškas patiekalas, žinomas visame pasaulyje dėl savo puikaus skonio ir didelės maistinės vertės. Pagrindinis gruziniško troškinio ingredientas - pomidorų padaže su česnakais ir prieskoniais troškinta paukštiena, kuri patiekalui suteikia ryškų aromatą ir sodrų skonį. Be puikaus skonio, chakhokhbili turi vertingą vitaminų ir mineralų kompleksą, todėl šį patiekalą galima įtraukti į kasdienę mitybą.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
59 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.03/5 (32 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sveikas chakhokhbili su žiediniais kopūstais, pomidorais ir svogūnais Žingsnis 1
Žiedinį kopūstą, supjaustytą žiedynais, sudėkite į puodą su verdančiu vandeniu ir virkite apie 3-4 minutes nuo užvirimo. Tuomet nusausinkite ant sietelio, nuplaukite vandeniu ir palikite nusivarvėti.

Žingsnis 2

Sveikas chakhokhbili su žiediniais kopūstais, pomidorais ir svogūnais Žingsnis 2
Nuluptą svogūną supjaustykite kubeliais, česnaką smulkiai sukapokite, papriką ir pomidorą supjaustykite nedideliais vienodo dydžio gabalėliais.

Žingsnis 3

Sveikas chakhokhbili su žiediniais kopūstais, pomidorais ir svogūnais Žingsnis 3
Paimkite keptuvę, supilkite į ją saulėgrąžų aliejų, padėkite ant viryklės, kad įkaistų, ir sudėkite susmulkintą svogūną. Kepkite, kol jis taps skaidrus.

Žingsnis 4

Sveikas chakhokhbili su žiediniais kopūstais, pomidorais ir svogūnais Žingsnis 4
Kai svogūnas lengvai pagels, į keptuvę suberkite žiedinius kopūstus, paprikas, pomidorus ir česnakus. Pagardinkite patiekalą prieskoniais, druska ir pipirais ir gerai išmaišykite. Uždenkite indą dangčiu ir troškinkite chakhokhbili apie 25 minutes ant vidutinės ugnies, kol iškeps.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos