Publikavimo data: 2024-06-08
Sveikas vištienos suflė
Mūsų receptas tikrai tiks namų šeimininkėms, kurios rūpinasi savo namų ūkio mityba. Jos tikriausiai dažnai gamina vištieną. Kad šis naudingas produktas nenuobodžiautų, reikia įvaldyti kuo daugiau patiekalų iš jo. Suflė yra idealus ir ne visai įprastas variantas, kuris tiks visiems be išimties. Ir vaikams, ir sveikos mitybos šalininkams; ir tiems, kurie tiesiog mėgsta skaniai pavalgyti.
Žingsnis 1
Paruoštą mėsą supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais. Ją sumalkite mėsmale arba susmulkinkite blenderiu. Panašiai supjaustykite cukiniją, svogūną ir brokolį. Sumaišykite visus paruoštus ingredientus. Įpilkite pieno, aliejaus, trynių, pipirų ir druskos. Vėl išmaišykite, tai galite padaryti mikseriu.
Žingsnis 2
Atvėsintus, šiek tiek pasūdytus kiaušinių baltymus mikseriu išplakite iki standžių putų. Atsargiai keliais etapais sumaišykite plaktus baltymus su anksčiau paruoštu mišiniu. Kiekvieną kartą maišykite iki vientisos masės. Tai darykite mentele arba mediniu šaukštu.
Žingsnis 3
Paruoštas mažas sausas formeles ištepkite sviestu, sudėkite į jas paruoštą faršą ir pašaukite į iki 180 °C įkaitintą orkaitę. Kepkite šioje temperatūroje 30 minučių, kol paviršius paruduos.
Kategorijos