Publikavimo data: 2024-04-09
Sveikos Cezario salotos su krevetėmis
"Cezaris" yra labai populiarios salotos visame pasaulyje. Jos ruošiamos su vištiena, krevetėmis, šonine, grybais, pica ir suktinukais. "Cezariui" pagal klasikinį receptą su krevetėmis reikės ne tik jūros gėrybių, bet ir kiaušinių, baltos duonos trupinių, romaninių salotų lapų, vyšninių pomidorų. Žiūrintiems į figūrą, yra daug teisingų "Cezario" salotų variantų. Įprasta duona pakeičiama dietine, o vietoj vištų kiaušinių naudojami putpelių kiaušiniai.
Žingsnis 1
Paruoškite Cezario salotų recepte nurodytus produktus. Kiaušinius ir pomidorus supjaustykite pusiau. Rankomis suplėšykite salotas. Duoną sulaužykite mažais gabalėliais. Sudėkite į lėkštę ir nulupkite krevetes.
Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Sumaišykite alyvuogių aliejų, garstyčias, citrinos sultis, kiaušinio trynį, žoleles ir druską.
Žingsnis 3
Suformuokite salotas. Salotų lapus sudėkite į lėkštę. Ant viršaus sudėkite krevetes, kiaušinius, vyšninius pomidorus ir duoną. Apšlakstykite padažu.
Kategorijos