Publikavimo data: 2024-05-25
Sveikos rukolos salotos su burokėliais ir fetos sūriu
Rukolos salotos, vadinamos žaliaisiais multivitaminais, yra šeimininkės dovana. Patiekalą nesunku paruošti, jį sudaro tradiciniai Europos virtuvei produktai. Tačiau jų skonių derinys maloniai nustebins jūsų svečius. Patiks ir išvaizda, ji gana panaši į restorano. Jis paruošiamas pakankamai greitai, nereikia primygtinai reikalauti. Taigi drąsiai ruoškite šias salotas ir šeimos vakarienei, ir šventiniam stalui.
Žingsnis 1
Paruoškite salotų padažą. Pradėkite nuo jo, kad kol pjaustysite burokėlius ir sūrį, jis susigertų. Tam sumaišykite alyvuogių aliejų, citrinos sultis, Dižono garstyčias, cukrų, druską ir pipirus. Prieš užpildami salotas, paragaukite ir, jei reikia, pakoreguokite skonį. Sudedamųjų dalių skoniai neturėtų trukdyti vienas kitam.
Žingsnis 2
Burokėlius supjaustykite kubeliais ir sutrupinkite fetos sūrį. Rankomis suplėšykite rukolos lapus. Pjaustymo dydis - jūsų asmeninio skonio reikalas. Kad salotos atrodytų įspūdingiau, visi ingredientai turėtų būti maždaug vienodo dydžio. Mūsų versijoje pjaustymas yra vidutinio dydžio. Sumaišykite paruoštus ingredientus, užpilkite padažu, viršų pabarstykite riešutais.
Kategorijos