Švelni ėriena su daržovėmis raudonajame vyne pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Švelni ėriena su daržovėmis raudonajame vyne

Apetitiška ėriena su daržovėmis raudonajame vyne bus vertas patiekalas šeimos vakarienei ar svečiams. Viliojantis česnakų kvapas, ryškūs morkų apskritimai, švelni ėriuko mėsa su subtiliu vyno aromatu ir mėgstami prieskoniai sukuria šventinį įspūdį apie tai, kas paruošta. Nepaisant palyginti ilgo gaminimo laiko, patiekalas nereikalauja daug laiko, pastangų ir buvimo šalia viryklės. Be to, jį gali gaminti ne tik patyrusios, bet ir jaunos namų šeimininkės.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
179 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
13 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (36 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Švelni ėriena su daržovėmis raudonajame vyne Žingsnis 1
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais, morką - apskritimais, o česnaką - plokštelėmis. Mėsoje padarykite nedidelius įpjovimus ir įdėkite į juos česnakus. Tada įberkite pasirinktų prieskonių, užpilkite ėriuką raudonuoju vynu ir palikite marinuotis 40 min.

Žingsnis 2

Švelni ėriena su daržovėmis raudonajame vyne Žingsnis 2
Ant folijos sudėkite morkas, svogūnus ir ant viršaus - marinuotą mėsą.

Žingsnis 3

Švelni ėriena su daržovėmis raudonajame vyne Žingsnis 3
Uždenkite folija ir siųskite į įkaitintą 200 ℃ orkaitę 1 valandai ir 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos