Publikavimo data: 2024-05-19
Švelni ėriena su daržovėmis raudonajame vyne
Apetitiška ėriena su daržovėmis raudonajame vyne bus vertas patiekalas šeimos vakarienei ar svečiams. Viliojantis česnakų kvapas, ryškūs morkų apskritimai, švelni ėriuko mėsa su subtiliu vyno aromatu ir mėgstami prieskoniai sukuria šventinį įspūdį apie tai, kas paruošta. Nepaisant palyginti ilgo gaminimo laiko, patiekalas nereikalauja daug laiko, pastangų ir buvimo šalia viryklės. Be to, jį gali gaminti ne tik patyrusios, bet ir jaunos namų šeimininkės.
Žingsnis 1
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais, morką - apskritimais, o česnaką - plokštelėmis. Mėsoje padarykite nedidelius įpjovimus ir įdėkite į juos česnakus. Tada įberkite pasirinktų prieskonių, užpilkite ėriuką raudonuoju vynu ir palikite marinuotis 40 min.
Žingsnis 2
Ant folijos sudėkite morkas, svogūnus ir ant viršaus - marinuotą mėsą.
Žingsnis 3
Uždenkite folija ir siųskite į įkaitintą 200 ℃ orkaitę 1 valandai ir 20 minučių.
Kategorijos