Publikavimo data: 2025-08-20
Švelni filė traškiose sezamo sėklose
Pastaruoju metu Azijos virtuvė tapo milijonų žmonių gyvenimo dalimi. Ir tai labai pateisinama! Aštrus sojų padažas, žuvis, prieskoniai, imbieras ir dar daug kitų dalykų nepalieka abejingų. Pasigaminkite namuose švelnią vištienos filė sezamo sėklose. Dėl sojų padažo ji bus sultinga ir minkšta, o dėl sezamų apkepo - traški. Ir būtent ji su lengvu riešutų skoniu suteiks patiekalui pikantiškumo. Šiame recepte galite naudoti ne tik vištieną, bet ir kalakutieną ar kiaulieną.
Žingsnis 1
Filė gabalėlius inde apie 15 minučių marinuokite su sojų padažu. Į marinuotą filė suberkite krakmolą ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Panardinkite filė į sezamo sėklas iš abiejų pusių ir kepkite keptuvėje iš abiejų pusių, kol apskrus.
Kategorijos