Švelni filė traškiose sezamo sėklose pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Švelni filė traškiose sezamo sėklose

Pastaruoju metu Azijos virtuvė tapo milijonų žmonių gyvenimo dalimi. Ir tai labai pateisinama! Aštrus sojų padažas, žuvis, prieskoniai, imbieras ir dar daug kitų dalykų nepalieka abejingų. Pasigaminkite namuose švelnią vištienos filė sezamo sėklose. Dėl sojų padažo ji bus sultinga ir minkšta, o dėl sezamų apkepo - traški. Ir būtent ji su lengvu riešutų skoniu suteiks patiekalui pikantiškumo. Šiame recepte galite naudoti ne tik vištieną, bet ir kalakutieną ar kiaulieną.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
191 kcal.
Baltymai
19 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.93/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Švelni filė traškiose sezamo sėklose Žingsnis 1
Filė gabalėlius inde apie 15 minučių marinuokite su sojų padažu. Į marinuotą filė suberkite krakmolą ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Švelni filė traškiose sezamo sėklose Žingsnis 2
Panardinkite filė į sezamo sėklas iš abiejų pusių ir kepkite keptuvėje iš abiejų pusių, kol apskrus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos