Švelni jautiena su daržovėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Švelni jautiena su daržovėmis

Kulinarija turi ilgą tobulų maisto derinių istoriją. Jautiena su daržovėmis yra kaip tik tokie suderinami ir nebrangūs ingredientai. Jie ne tik papildo vienas kitą, bet ir atskleidžia vienas kito skonį. Sezoninių daržovių aromatas ir skonis kartu su jautiena pavers šį receptą jūsų firminiu patiekalu, puošiančiu pietų stalą.
Gaminimo laikas
100 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
100 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Švelni jautiena su daržovėmis Žingsnis 1
Paruoštą mėsą supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais. Įkaitinkite saulėgrąžų aliejų gilioje keptuvėje ant didelės ugnies ir kepkite mėsą, kol ji bus pusiau iškepusi. Aštriu peiliu pradurkite mėsos gabalėlius, kad nekraujuotų.

Žingsnis 2

Švelni jautiena su daržovėmis Žingsnis 2
Paruoštą svogūną supjaustykite pusžiedžiais, suberkite į mėsą ir 5 minutes kepkite ant vidutinės ugnies. Įpilkite stiklinę vandens, uždenkite ir troškinkite ant silpnos ugnies, kol mėsa suminkštės. Tai užtruks 50 minučių.

Žingsnis 3

Švelni jautiena su daržovėmis Žingsnis 3
Baklažaną ir bulves supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais. Morkas ir papriką supjaustykite mažais kubeliais. Pomidorus sutarkuokite smulkia tarka, atskirkite juos nuo odelės.

Žingsnis 4

Švelni jautiena su daržovėmis Žingsnis 4
Virtą mėsą perkelkite į puodą, sudėkite kubeliais supjaustytas bulves, išmaišykite ir troškinkite po dangčiu, kol bulvės bus pusiau išvirtos. Tada sudėkite visas supjaustytas daržoves, išmaišykite ir vėl troškinkite ant mažos ugnies. Likus 5 minutėms iki bulvių virimo pabaigos, sudėkite pjaustytus pomidorus ir druską. Nuimkite keptuvę nuo ugnies ir palikite 20 minučių pastovėti po dangčiu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos