Švelni jautiena, troškinta su svogūnais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Švelni jautiena, troškinta su svogūnais

Jautienos troškinys yra ypatingas delikatesas, kurį iš pradžių ne visi gali įvertinti, tačiau kartą paragavę jį įsimylės visi. Tinkamai išvirta jautiena tiesiog suyra į skaidulas, o tirštas aromatingas padažas suteikia patiekalui išbaigtumo ir pakylėja jį į visiškai naują skonio lygmenį.
Gaminimo laikas
135 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
197 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.12/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Švelni jautiena, troškinta su svogūnais Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite stambiais gabalais skersai pluošto ir sudėkite vienu sluoksniu į keptuvės dugną. Tada supilkite vandenį ir ant viršaus sudėkite smulkiai supjaustytą svogūną.

Žingsnis 2

Švelni jautiena, troškinta su svogūnais Žingsnis 2
Ant svogūnų uždėkite gabalėlį sviesto, uždenkite puodą dangčiu ir troškinkite apie 60 minučių ant vidutinės ugnies. Kol mėsa troškinasi, smulkiai sutarkuokite česnaką.

Žingsnis 3

Švelni jautiena, troškinta su svogūnais Žingsnis 3
Praėjus troškinimo laikui, į mėsą supilkite actą, česnaką, druską, juoduosius ir kvapiuosius pipirus bei cukrų, viską išmaišykite ir uždengę dangčiu troškinkite dar 60-90 minučių, stebėdami, ar mėsa jau paruošta.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos