Publikavimo data: 2024-06-09
Švelni jautiena, troškinta su svogūnais
Jautienos troškinys yra ypatingas delikatesas, kurį iš pradžių ne visi gali įvertinti, tačiau kartą paragavę jį įsimylės visi. Tinkamai išvirta jautiena tiesiog suyra į skaidulas, o tirštas aromatingas padažas suteikia patiekalui išbaigtumo ir pakylėja jį į visiškai naują skonio lygmenį.
Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite stambiais gabalais skersai pluošto ir sudėkite vienu sluoksniu į keptuvės dugną. Tada supilkite vandenį ir ant viršaus sudėkite smulkiai supjaustytą svogūną.
Žingsnis 2
Ant svogūnų uždėkite gabalėlį sviesto, uždenkite puodą dangčiu ir troškinkite apie 60 minučių ant vidutinės ugnies. Kol mėsa troškinasi, smulkiai sutarkuokite česnaką.
Žingsnis 3
Praėjus troškinimo laikui, į mėsą supilkite actą, česnaką, druską, juoduosius ir kvapiuosius pipirus bei cukrų, viską išmaišykite ir uždengę dangčiu troškinkite dar 60-90 minučių, stebėdami, ar mėsa jau paruošta.
Kategorijos