Publikavimo data: 2024-09-22
Švelni kalakutienos filė orkaitėje
Norite pasigaminti skanią, sočią ir gražią vakarienę? Tuomet išbandykite mūsų kalakutienos orkaitėje receptą. Tinkamai parinkti prieskoniai gerai papildo ir prisotina mėsos skonį. Filė gaunasi labai graži ir patraukli, dėl ciberžolės ji įgauna ryškią plutelę. Tokia mėsa puikiai dera su lengvomis salotomis. Jūsų šeimai ji tikrai patiks.
Žingsnis 1
Supjaustykite kalakutieną kepsnio formos gabalėliais. Sumaišykite visus prieskonius ir įtrinkite jais mėsą. Česnaką supjaustykite juostelėmis. Peiliu filė padarykite įpjovas ir į jas įkiškite česnako skilteles.
Žingsnis 2
Pergamentinį popierių patepkite alyvuogių aliejumi, sudėkite ant jo filė ir apšlakstykite sojų padažu. Gerai apvyniokite mėsą popieriumi iš visų pusių. Palikite taip marinuotis iki 2 valandų. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių ir kepkite mėsą 45 minutes.
Kategorijos