Publikavimo data: 2025-08-17
Švelni kiauliena ryazhenka
Kiaulienos obuoliai laikomi viena liesiausių mėsos rūšių. Kiaulienos obuoliai yra puikus greitai virškinamų baltymų tiekėjas, juose taip pat yra beveik visų B grupės vitaminų, kurie teigiamai veikia žmogaus nervų sistemą. Kulinarijoje ši kiaulienos dalis yra plačiausiai pritaikoma, nes ją gana sunku sugadinti. Iš esmės kiauliena troškinama, kepama, kepama, marinuojama prieskoniuose ir ruošiama su daržovėmis, kurios savo ruožtu gerai atspindi mėsos skonį ir puikiai dera viename patiekale.
Žingsnis 1
Įberkite druskos ir prieskonių, tada kruopščiai išmaišykite. Užpilkite mišinį ant mėsos ir palikite marinuotis 30 minučių. Tada sudėkite mėsą į formą aukštais šonais.
Žingsnis 2
Į atskirą dubenį sudėkite riešutus, petražolės šaknį, baziliką, vandenį ir kiaušinį. Kruopščiai išmaišykite. Padažą supilkite ant mėsos.
Žingsnis 3
Uždenkite formą folija ir kepkite 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 minučių. Tada sumažinkite temperatūrą iki 160 laipsnių ir kepkite dar 30 minučių. Likus 15 minučių iki kepimo pabaigos nuimkite foliją.
Kategorijos