Švelni kiauliena su česnakais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Švelni kiauliena su česnakais

Ši populiariausia ir labiausiai vartojama mėsa pasaulyje jau seniai išsikovojo savo vietą mūsų virtuvėje. Kiauliena yra labai skani ir lengvai paruošiama mėsos rūšis. Siūlome jums labai paprastą receptą iš pačių prieinamiausių produktų. Tačiau šiame paprastume slypi šio patiekalo paslaptis: mėsa gaunasi labai subtilaus skonio ir tekstūros, patiks kiekvieno skoniui. Dėl troškinimo ji nepraranda savo naudingųjų savybių.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
236 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.81/5 (21 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Švelni kiauliena su česnakais Žingsnis 1
Į įkaitintą keptuvę įpilkite saulėgrąžų aliejaus, palaukite, kol jis labai įkais, ir sudėkite žiedais supjaustytus svogūnus. Kepkite svogūnus, kol suminkštės, atsargiai maišydami medine mentele.

Žingsnis 2

Švelni kiauliena su česnakais Žingsnis 2
Paruoštą mėsą supjaustykite vidutinio dydžio, maždaug 4 cm dydžio kubeliais. Tokio dydžio mėsa greitai iškeps ir kartu neišdžius. Sudėkite kiaulieną į keptuvę su pakepintais svogūnais ir išmaišykite. Suberkite druską, prieskonius ir smulkintą česnaką. Išmaišykite ir kepkite ant didelės ugnies 10 minučių.

Žingsnis 3

Švelni kiauliena su česnakais Žingsnis 3
Kai kiaulienos gabalėliai pabals, įpilkite pusę puodelio vandens, uždenkite dangčiu ir troškinkite ant silpnos ugnies 30 minučių. Pabaigoje patikrinkite, ar mėsa yra tinkama troškinti. Ji turi būti minkšta, o keptuvėje esantis skystis beveik visiškai išgaruoti. Išjungę dujas, palikite patiekalą kelias minutes troškintis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos