Publikavimo data: 2024-05-26
Švelni kiauliena su granatų sultimis
Jei artėja gegužės šventės ar gražūs vasaros vakarai, kebabų aromatas yra gerai pažįstamas dalykas. Tačiau pro šį malonų apetitą žadinantį kvapą praeiti neįmanoma. Marinatų mėsai yra labai daug. Kiekvienas receptas turi savų gerbėjų. Šis patiekalas - mėsa su granatų sultimis, pasižymi pikantišku, labai švelniu ir sultingu skoniu.
Žingsnis 1
Apibarstykite kubeliais supjaustytą kiaulieną prieskoniais, tada užpilkite granatų sultimis ir palikite marinuotis bent 1 valandą.
Žingsnis 2
Marinuotą kebabą suverkite ant iešmelių ir kepkite ant grotelių. Šį kebabą taip pat galima kepti orkaitėje, vietoj iešmelių naudojant medinius iešmelius.
Kategorijos