Publikavimo data: 2024-06-08
Švelni kiauliena su grietine ir grybais
Šeimininkės puikiai žino, kaip puikiai derinti produktus. Be abejo, šiame patiekale yra būtent tokių gerai žinomų ir lengvai prieinamų ingredientų, kurie papildo ir atskleidžia vienas kito skonį. Dėl grybų aromato ir grietinės skonio šis receptas taps jūsų firminiu patiekalu. Šių produktų derinys naudojamas beveik visose pasaulio virtuvėse.
Žingsnis 1
Paruoštą kiaulieną supjaustykite vidutinio dydžio (maždaug 4 cm) gabalėliais. Tokio dydžio gabalėliai leis greitai iškepti ir kartu neperdžiūti. Į įkaitintą keptuvę įpilkite saulėgrąžų aliejaus, palaukite, kol jis labai įkais, ir sudėkite paruoštą mėsą. Kepkite 15 minučių, retkarčiais pamaišydami, kad kiauliena tolygiai paruduotų.
Žingsnis 2
Grybus ir svogūnus supjaustykite vidutinio dydžio griežinėliais, suberkite į mėsą ir kepkite 5 minutes. Supilkite stiklinę virinto vandens ir troškinkite dar 10 minučių. Sudėkite prieskonius ir grietinę, užvirinkite ir toliau troškinkite ant mažos ugnies, kol mėsa išvirs.
Kategorijos