Publikavimo data: 2024-06-08
                Švelni kiauliena, troškinta su avinžirniais
                                
                    Su avinžirniais troškinta kiauliena puikiai atrodys kaip pagrindinis patiekalas ant jūsų šventinio stalo! Taip ruošiant kiauliena gaunasi labai minkšta ir sultinga, o avinžirniai - traškūs. Dėl daržovių mėsa su avinžirniais įgauna ypatingą skonį, o visas patiekalas tampa spalvingas ir patrauklus. Kadangi avinžirniuose gausu baltymų ir angliavandenių, patiekalas tampa ne tik skanus, bet ir labai sveikas!
                
                
                
                
                
                
                
                
                
                
                                        
                        Žingsnis 1
                        
                        Paruoštus avinžirnius kruopščiai nuplaukite po tekančiu vandeniu. Užpilkite jį vandeniu ir palikite išbrinkti per naktį. Tada vandenį nusunkite, supilkite naują vandenį ir virkite avinžirnius 1-1,3 val.
                     
                                        
                        Žingsnis 2
                        
                        Kiaulieną supjaustykite batonais arba mažais kubeliais, kaip jums patogiau. Marinuokite kiaulieną. Į ją įpilkite sojų padažo ir pipirų. Palikite marinuotis pusvalandį. Tuo tarpu nuplautas daržoves supjaustykite mažais kubeliais skirtinguose induose.
                     
                                        
                        Žingsnis 3
                        
                        Įkaitinkite gilią keptuvę. Sudėkite mėsą ir kepkite ją 15 minučių, reguliariai pamaišydami. Sudėkite smulkintą svogūną ir papriką ir kepkite dar 7-10 minučių.
                     
                                        
                        Žingsnis 4
                        
                        Į kiaulieną ir daržoves sudėkite virtus avinžirnius. Gerai išmaišykite ir virkite dar 5 minutes. Tada sudėkite pomidorus ir troškinkite dar penkias minutes. Patiekalas paruoštas! Ant viršaus pabarstykite žolelėmis ir patiekite.
                     
                                     
                                
                
                                
                
                
                    
Kategorijos