Publikavimo data: 2024-06-09
Švelni krūtinėlė sūrio padaže su bulvėmis
Labai paprastas ir ne tikriausiai skanus receptas, su vištienos krūtinėlės ir sūrio padažu pasirodo švelnus kaip niekada anksčiau. Patiekite patiekalą karštą, geriau iš karto, kai tik išvirs, žolelių įberkite, kai viryklė jau išjungta. Tinka visiems, kurie nenori daug laiko praleisti prie viryklės, beje, gaunasi tikrai kaloringas, bet ne per riebus, viskas troškinama po dangčiu.
Žingsnis 1
Svogūną supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais, vištienos krūtinėlę nuplaukite po vandeniu ir supjaustykite vidutinio dydžio strypeliais.
Žingsnis 2
Į įkaitintą keptuvę pirmiausia sudėkite vištieną, kepkite ją ant didelės ugnies 3-4 minutes, tada sudėkite svogūnus ir vandenį.
Žingsnis 3
Bulves nulupkite ir supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais, suberkite į keptuvę ir gerai išmaišykite, sumažinkite ugnį.
Žingsnis 4
Į keptuvę įberkite druskos ir mėgstamų prieskonių ir dar kartą išmaišykite. Du lydytus sūrius supjaustykite kubeliais ir sudėkite į keptuvę arba sutarkuokite stambia tarka, sumaišykite visą keptuvės turinį ir palikite virti ant silpnos ugnies 1 valandą.
Žingsnis 5
Po valandos įberkite žolelių pagal skonį.
Kategorijos