Publikavimo data: 2024-06-09
Švelni mėsa grietinėlės padaže
Receptai, kurių sudėtyje yra mėsos, abejingų nepalieka tik vegetarams. Troškinant mėsą grietinėje, ji įgauna švelnų kreminį skonį ir puikiai tinka prie daugelio garnyrų - košių, makaronų, bulvių ir daržovių. Sotus ir skanus patiekalas paįvairins vakarienę.
Žingsnis 1
Gilioje keptuvėje ant vidutinės ugnies iki auksinės spalvos apkepkite mėsos gabalėlius. Į keptuvę kartu su mėsa sudėkite svogūnų puseles, išmaišykite ir kelias minutes pakepinkite ant vidutinės ugnies. Į keptuvėje apkeptą mėsą suberkite miltus ir greitai išmaišykite.
Žingsnis 2
Įpilkite vieną puodelį karšto mėsos sultinio. Išmaišykite, kad neliktų gumulėlių. Uždenkite keptuvę dangčiu ir virkite 50 minučių ant silpnos ugnies. Kartkartėmis atsargiai pamaišykite, kad mėsa nepriliptų. Baigiant virti, pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite druska.
Žingsnis 3
Į atskirą dubenį sudėkite grietinę ir įmaišykite garstyčias. Išmaišykite ir supilkite mišinį į mėsą. Troškinkite 30 minučių ant silpnos ugnies.
Kategorijos