Švelni mėsa grietinėlės padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Švelni mėsa grietinėlės padaže

Receptai, kurių sudėtyje yra mėsos, abejingų nepalieka tik vegetarams. Troškinant mėsą grietinėje, ji įgauna švelnų kreminį skonį ir puikiai tinka prie daugelio garnyrų - košių, makaronų, bulvių ir daržovių. Sotus ir skanus patiekalas paįvairins vakarienę.
Gaminimo laikas
95 min.
Laikas virtuvėje
95 min.
Kalorijos
204 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.22/5 (36 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Švelni mėsa grietinėlės padaže Žingsnis 1
Gilioje keptuvėje ant vidutinės ugnies iki auksinės spalvos apkepkite mėsos gabalėlius. Į keptuvę kartu su mėsa sudėkite svogūnų puseles, išmaišykite ir kelias minutes pakepinkite ant vidutinės ugnies. Į keptuvėje apkeptą mėsą suberkite miltus ir greitai išmaišykite.

Žingsnis 2

Švelni mėsa grietinėlės padaže Žingsnis 2
Įpilkite vieną puodelį karšto mėsos sultinio. Išmaišykite, kad neliktų gumulėlių. Uždenkite keptuvę dangčiu ir virkite 50 minučių ant silpnos ugnies. Kartkartėmis atsargiai pamaišykite, kad mėsa nepriliptų. Baigiant virti, pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite druska.

Žingsnis 3

Švelni mėsa grietinėlės padaže Žingsnis 3
Į atskirą dubenį sudėkite grietinę ir įmaišykite garstyčias. Išmaišykite ir supilkite mišinį į mėsą. Troškinkite 30 minučių ant silpnos ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos