Švelni mėsa raudonajame vyne pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Švelni mėsa raudonajame vyne

Kulinariniuose šaltiniuose yra daugybė mėsos gaminimo receptų. Mėsa yra būtinas kiekvieno žmogaus raciono produktas, kuriame yra daug naudingų vitaminų ir mineralų. Mėsa raudonajame vyne įgauna malonų aromatą ir subtilų pikantišką skonį.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
164 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.29/5 (31 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Švelni mėsa raudonajame vyne Žingsnis 1
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų, sudėkite mėsą ir apkepkite iš abiejų pusių, kol apskrus.

Žingsnis 2

Švelni mėsa raudonajame vyne Žingsnis 2
Svogūną supjaustykite kubeliais, česnaką susmulkinkite ir pakepinkite aliejuje, kuriame kepė mėsa. Kepkite, kol svogūnai suminkštės, tada supilkite vyną ir įpusėjus kepimui jį išgarinkite.

Žingsnis 3

Švelni mėsa raudonajame vyne Žingsnis 3
Tada sudėkite nuluptus pomidorus ir 10 minučių troškinkite ant silpnos ugnies. Po to į keptuvę perkelkite mėsą ir troškinkite ant silpnos ugnies 40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos