Publikavimo data: 2024-06-09
Švelni mėsa raudonajame vyne
Kulinariniuose šaltiniuose yra daugybė mėsos gaminimo receptų. Mėsa yra būtinas kiekvieno žmogaus raciono produktas, kuriame yra daug naudingų vitaminų ir mineralų. Mėsa raudonajame vyne įgauna malonų aromatą ir subtilų pikantišką skonį.
Žingsnis 1
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų, sudėkite mėsą ir apkepkite iš abiejų pusių, kol apskrus.
Žingsnis 2
Svogūną supjaustykite kubeliais, česnaką susmulkinkite ir pakepinkite aliejuje, kuriame kepė mėsa. Kepkite, kol svogūnai suminkštės, tada supilkite vyną ir įpusėjus kepimui jį išgarinkite.
Žingsnis 3
Tada sudėkite nuluptus pomidorus ir 10 minučių troškinkite ant silpnos ugnies. Po to į keptuvę perkelkite mėsą ir troškinkite ant silpnos ugnies 40 minučių.
Kategorijos