Švelni mėsa su pomidorų sultimis ir džiovintomis slyvomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Švelni mėsa su pomidorų sultimis ir džiovintomis slyvomis

Mėsos troškinimo tradicija žinoma nuo ankstyvųjų žmonijos vystymosi etapų. Senovėje mėsa daugiausia buvo gaunama medžiojant, dažnai dideliais kiekiais. O konservavimui buvo naudojami paprasčiausi konservavimo būdai. Mėsa buvo džiovinama, sūdoma ir troškinama didžiuliuose kubiluose. Šiuolaikiniame pasaulyje mėsa troškinama nedidelėmis porcijomis įvairiuose padažuose su prieskoniais.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
182 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.78/5 (32 bal.)

Žingsnis 1

Švelni mėsa su pomidorų sultimis ir džiovintomis slyvomis Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais ir kepkite augaliniame aliejuje, kol taps auksinė. Sudėkite pusžiedžiais supjaustytą svogūną ir kepkite 5-6 min.

Žingsnis 2

Švelni mėsa su pomidorų sultimis ir džiovintomis slyvomis Žingsnis 2
Mėsą užpilkite pomidorų sultimis ir sudėkite smulkintas džiovintas slyvas. Pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite prieskoniais. Troškinkite ant silpnos ugnies po dangčiu 1,5-2 val.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, jautienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, cukinijų sezonas, cukinijų sezonas, bulvių sezonas, karštieji naujametiniai patiekalai, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis, vakarienė su jautiena

Kategorijos