Publikavimo data: 2025-08-20
Švelni, sultinga Velingtono stiliaus jautiena.
Puikus mėsos patiekalas kiekvienai dienai arba šventiniam stalui.
Žingsnis 1
Nulupkite ir nuplaukite grybus. Nuplaukite mėsą ir atšildykite tešlą.
Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę ir pakepinkite 4 sveikas česnako skilteles, tada česnakus išimkite. Grybus smulkiai supjaustykite ir pasūdykite.
Žingsnis 3
Iškočiokite tešlą ir išdėliokite ant jos grybus. Kepkite mėsą iš visų pusių, kol apskrus. Mėsą pasūdykite ir aptepkite garstyčiomis.
Žingsnis 4
Ant tešlos viršaus sudėkite mėsą ir apvyniokite ją aplink tešlą.
Žingsnis 5
Viską sudėkite ant pergamento, patepkite kiaušiniu ir pabarstykite sezamo sėklomis arba bet kokiomis sėklomis. Ir siųskite į 210 laipsnių įkaitintą orkaitę.
Žingsnis 6
Po 20-25 minučių mėsą išimkite ir palikite pailsėti.
Kategorijos