Publikavimo data: 2024-06-09
Švelni veršiena grietinėlės padaže
Europoje populiari veršiena - švelni liesa mėsa. Pagal mūsų receptą ji puikiai dera su kreminiu švelnaus padažo skoniu. Troškinant mėsa mirkoma grietinėje ir svogūnų sultyse, todėl puikiai atsiskleidžia jos skonis. Keisdami prieskonių kiekį, galite pasiekti jums tinkantį aštrumą.
Žingsnis 1
Paruoštą svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Ant ugnies pastatykite keptuvę, įpilkite saulėgrąžų aliejaus ir gerai įkaitinkite. Sudėkite svogūnus į keptuvę ir nuolat maišydami kepkite, kol suminkštės. Supjaustykite veršieną vidutinio dydžio kubeliais, sudėkite ją į svogūnus ir išmaišykite. Kai mėsa prisitrauks sultis, ją pasūdykite ir papipirinkite.
Žingsnis 2
Kai veršiena bus pusiau iškepusi, supilkite į keptuvę miltus ir greitai išmaišykite. Kai keptuvės dugnas bus sausas, supilkite grietinę ir gerai išmaišykite. Jei padažas per tirštas, įpilkite šiek tiek vandens. Uždenkite keptuvę dangčiu ir ant silpnos ugnies troškinkite 15 minučių, retkarčiais pamaišydami.
Kategorijos