Švelni veršiena grietinėlės padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Švelni veršiena grietinėlės padaže

Europoje populiari veršiena - švelni liesa mėsa. Pagal mūsų receptą ji puikiai dera su kreminiu švelnaus padažo skoniu. Troškinant mėsa mirkoma grietinėje ir svogūnų sultyse, todėl puikiai atsiskleidžia jos skonis. Keisdami prieskonių kiekį, galite pasiekti jums tinkantį aštrumą.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
190 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.13/5 (30 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Švelni veršiena grietinėlės padaže Žingsnis 1
Paruoštą svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Ant ugnies pastatykite keptuvę, įpilkite saulėgrąžų aliejaus ir gerai įkaitinkite. Sudėkite svogūnus į keptuvę ir nuolat maišydami kepkite, kol suminkštės. Supjaustykite veršieną vidutinio dydžio kubeliais, sudėkite ją į svogūnus ir išmaišykite. Kai mėsa prisitrauks sultis, ją pasūdykite ir papipirinkite.

Žingsnis 2

Švelni veršiena grietinėlės padaže Žingsnis 2
Kai veršiena bus pusiau iškepusi, supilkite į keptuvę miltus ir greitai išmaišykite. Kai keptuvės dugnas bus sausas, supilkite grietinę ir gerai išmaišykite. Jei padažas per tirštas, įpilkite šiek tiek vandens. Uždenkite keptuvę dangčiu ir ant silpnos ugnies troškinkite 15 minučių, retkarčiais pamaišydami.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos