Publikavimo data: 2024-06-09
Švelni veršiena orkaitėje
Šią švelnią liesą mėsą mėgsta daugelis žmonių, ji yra neatsiejama dietinių ir vaikų patiekalų dalis. Kiekviena šeimininkė savo arsenale turėtų turėti kuo daugiau patiekalų iš šios skanios ir sveikos mėsos. Paruošta pagal mūsų receptą mėsa bus labai minkšta. Ją galima patiekti ir kaip karštą patiekalą, ir kaip šaltą užkandį. Ją galima patiekti su beveik visais garnyrais.
Žingsnis 1
Paruoškite veršienos marinatą. Paruoštą česnaką smulkiai supjaustykite peiliu arba susmulkinkite presu. Česnaką sumaišykite su majonezu, pagal skonį įberkite prieskonių, jei reikia, įberkite druskos. Kruopščiai išmaišykite ir palikite 5 minutes pastovėti.
Žingsnis 2
Aptepkite veršienos filė padažu ir palikite marinuotis 10 minučių. Įdėkite mėsą į rankovę, kraštus užspauskite spaustukais. Dėkite rankovę ant kepimo skardos ir pašaukite į iki 200 °C įkaitintą orkaitę. Tokioje temperatūroje kepkite dvi valandas. Likus 15 minučių iki kepimo, atidarykite rankovę, kad mėsa paruduotų.
Kategorijos