Švelni veršiena orkaitėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Švelni veršiena orkaitėje

Šią švelnią liesą mėsą mėgsta daugelis žmonių, ji yra neatsiejama dietinių ir vaikų patiekalų dalis. Kiekviena šeimininkė savo arsenale turėtų turėti kuo daugiau patiekalų iš šios skanios ir sveikos mėsos. Paruošta pagal mūsų receptą mėsa bus labai minkšta. Ją galima patiekti ir kaip karštą patiekalą, ir kaip šaltą užkandį. Ją galima patiekti su beveik visais garnyrais.
Gaminimo laikas
180 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
193 kcal.
Baltymai
23 g
Riebalai
10 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.85/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Švelni veršiena orkaitėje Žingsnis 1
Paruoškite veršienos marinatą. Paruoštą česnaką smulkiai supjaustykite peiliu arba susmulkinkite presu. Česnaką sumaišykite su majonezu, pagal skonį įberkite prieskonių, jei reikia, įberkite druskos. Kruopščiai išmaišykite ir palikite 5 minutes pastovėti.

Žingsnis 2

Švelni veršiena orkaitėje Žingsnis 2
Aptepkite veršienos filė padažu ir palikite marinuotis 10 minučių. Įdėkite mėsą į rankovę, kraštus užspauskite spaustukais. Dėkite rankovę ant kepimo skardos ir pašaukite į iki 200 °C įkaitintą orkaitę. Tokioje temperatūroje kepkite dvi valandas. Likus 15 minučių iki kepimo, atidarykite rankovę, kad mėsa paruduotų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos