Švelni vištiena po kailiu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Švelni vištiena po kailiu

Tai labai skanios vištienos po kailiu receptas. Šį patiekalą galima paruošti šventiniam stalui arba tiesiog svečiams. Pabandykite pasigaminti tokią vištieną po kailiu. Tikrai neliksite nusivylę!
Gaminimo laikas
75 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
108 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Švelni vištiena po kailiu Žingsnis 1
Marinuokite vištieną su sojų padažu ir prieskoniais. Bulves nulupkite, supjaustykite plonais griežinėliais, pasūdykite.

Žingsnis 2

Švelni vištiena po kailiu Žingsnis 2
Į kepimo formą sluoksniais sudėkite vištieną, bulves, pomidorus, sūrį, majonezą, uždenkite folija ir 1 valandą pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos