Publikavimo data: 2024-06-08
Švelni vištiena su grybais
Šio patiekalo ingredientų derinys leidžia maksimaliai išnaudoti jų skonį. Grietinėlė ir sūris suteikia apetitą žadinantį kreminį skonį, todėl konsistencija švelni, joje gerai jaučiama švelnios vištienos filė ir grybų tekstūra. Šis patiekalas yra universalus, jį vienodai sėkmingai galite pasiūlyti tiek svečiams, tiek savo šeimai kaip sveikus ir sočius pietus.
Žingsnis 1
Vištienos filė supjaustykite mažais maždaug 4 cm gabalėliais. Įkaitinkite keptuvę ant ugnies, supilkite saulėgrąžų aliejų. Kai aliejus įkais, sudėkite paruoštą vištienos filė. Nuolat maišydami mediniu šaukštu užvirkite. Sumažinkite ugnį. Kepkite neuždengę dangčiu dvi minutes.
Žingsnis 2
Sudėkite pusžiedžiais supjaustytą svogūną ir griežinėliais supjaustytus grybus. Padidinkite ugnį ir kepkite, kol išgaruos skystis. Įberkite druskos ir pipirų, supilkite grietinėlę ir minutę patroškinkite. Ant viršaus pabarstykite sūrio. Kai sūris visiškai išsilydo, patiekalas paruoštas.
Kategorijos