Švelni vištienos filė su medumi ir sojų padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Švelni vištienos filė su medumi ir sojų padažu

Labai greitas, skanus ir švelnus vištienos filė receptas, kuris nepaliks abejingų nė vieno šeimos nario. Jis patiks ir jūsų svečiams.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
156 kcal.
Baltymai
18 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.11/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Švelni vištienos filė su medumi ir sojų padažu Žingsnis 1
Vištienos filė supjaustykite kubeliais, kaip parodyta nuotraukoje, pasūdykite ir pagardinkite pipirais.

Žingsnis 2

Tada apvoliokite jį miltuose.

Žingsnis 3

Įkaitinkite 2 arbatinius šaukštelius aliejaus.

Žingsnis 4

Į įkaitintą aliejų dėkite miltuose pamirkytą filė ir kepkite iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 5

Tada į laisvoje keptuvės dalyje esančią vištieną sudėkite likusį sviestą ir smulkiai supjaustytą česnaką! Porą minučių pakepinkite česnaką ir į keptuvę supilkite medų, sojų padažą ir obuolių actą, maišykite, kol sutirštės!

Žingsnis 6

Leiskite vištienai troškintis apie 10 minučių ant vidutinės ugnies ir patiekalas paruoštas. Galite patiekti su mėgstamu garnyru. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos