Publikavimo data: 2025-08-20
Švelni vištienos filė su medumi ir sojų padažu
Labai greitas, skanus ir švelnus vištienos filė receptas, kuris nepaliks abejingų nė vieno šeimos nario. Jis patiks ir jūsų svečiams.
Žingsnis 1
Vištienos filė supjaustykite kubeliais, kaip parodyta nuotraukoje, pasūdykite ir pagardinkite pipirais.
Žingsnis 2
Tada apvoliokite jį miltuose.
Žingsnis 3
Įkaitinkite 2 arbatinius šaukštelius aliejaus.
Žingsnis 4
Į įkaitintą aliejų dėkite miltuose pamirkytą filė ir kepkite iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 5
Tada į laisvoje keptuvės dalyje esančią vištieną sudėkite likusį sviestą ir smulkiai supjaustytą česnaką! Porą minučių pakepinkite česnaką ir į keptuvę supilkite medų, sojų padažą ir obuolių actą, maišykite, kol sutirštės!
Žingsnis 6
Leiskite vištienai troškintis apie 10 minučių ant vidutinės ugnies ir patiekalas paruoštas. Galite patiekti su mėgstamu garnyru. Gero apetito!
Kategorijos