Švelni vištienos krūtinėlė su varškės sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Švelni vištienos krūtinėlė su varškės sūriu

Vištienos krūtinėlė su varške ir kietuoju sūriu tarp mėsos sluoksnių, tikrai gaunasi minkšta ir sultinga. Šis paruošimo būdas leidžia pagaminti aukštesnio lygio patiekalą, kurį galima patiekti net per šventes. Tačiau tai nereiškia, kad jis yra mažiau skanus ar reikalauja papildomų pinigų, nes visi produktai yra vienodi. Be to, gaminimo technika nėra sudėtinga, ji pažįstama ir paprasta.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
144 kcal.
Baltymai
19 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.88/5 (25 bal.)

Žingsnis 1

Švelni vištienos krūtinėlė su varškės sūriu Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite paprikas. Sūrį sutarkuokite stambia tarka, susmulkinkite žoleles. Sumaišykite faršą.

Žingsnis 2

Švelni vištienos krūtinėlė su varškės sūriu Žingsnis 2
Padarykite pjūvį per visą vištienos filė ilgį, apskrudinkite mėsą, į pjūvio vidurį sudėkite maltą mėsą, o vištienos kraštus sutvirtinkite dantų krapštukais.

Žingsnis 3

Švelni vištienos krūtinėlė su varškės sūriu Žingsnis 3
Kepkite 180 laipsnių temperatūroje, kol mėsa iškeps. Tai trunka apie 60 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos