Publikavimo data: 2024-06-16
Švelni vištienos krūtinėlė su varškės sūriu
Vištienos krūtinėlė su varške ir kietuoju sūriu tarp mėsos sluoksnių, tikrai gaunasi minkšta ir sultinga. Šis paruošimo būdas leidžia pagaminti aukštesnio lygio patiekalą, kurį galima patiekti net per šventes. Tačiau tai nereiškia, kad jis yra mažiau skanus ar reikalauja papildomų pinigų, nes visi produktai yra vienodi. Be to, gaminimo technika nėra sudėtinga, ji pažįstama ir paprasta.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite paprikas. Sūrį sutarkuokite stambia tarka, susmulkinkite žoleles. Sumaišykite faršą.
Žingsnis 2
Padarykite pjūvį per visą vištienos filė ilgį, apskrudinkite mėsą, į pjūvio vidurį sudėkite maltą mėsą, o vištienos kraštus sutvirtinkite dantų krapštukais.
Žingsnis 3
Kepkite 180 laipsnių temperatūroje, kol mėsa iškeps. Tai trunka apie 60 minučių.
Kategorijos