Publikavimo data: 2025-08-18
Švelni vištienos sriuba su vermišeliais
Šiandien paruošime paprastą, aromatingą ir sotų pirmąjį patiekalą. Sriubos vartojimas bent kartą per dieną gerina virškinimą. Be to, vištienos sriuba sušildo šaltuoju metų laiku.
Žingsnis 1
Krūtinėlę supjaustykite kubeliais ir sudėkite į puodą su 5-6 litrais vandens. Pastatykite ant didelės ugnies. Šiuo etapu įberkite druskos.
Žingsnis 2
Kol krūtinėlė verda, supjaustykite bulves kubeliais. Sudėkite jas į puodą.
Žingsnis 3
Svogūnus ir morkas kepkite ant vidutinės ugnies, kol taps auksinės spalvos. Sudėkite į puodą.
Žingsnis 4
Likus 5 minutėms iki sriubos nuėmimo nuo viryklės, suberkite vermišelius ir maltus pipirus. Taip pat galite įdėti lauro lapą ir šaukštą sviesto, kad būtų daugiau skonio.
Kategorijos