Švelni vištienos sriuba su vermišeliais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Švelni vištienos sriuba su vermišeliais

Šiandien paruošime paprastą, aromatingą ir sotų pirmąjį patiekalą. Sriubos vartojimas bent kartą per dieną gerina virškinimą. Be to, vištienos sriuba sušildo šaltuoju metų laiku.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
109 kcal.
Baltymai
8 g
Angliavandeniai
16 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.82/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Švelni vištienos sriuba su vermišeliais Žingsnis 1
Krūtinėlę supjaustykite kubeliais ir sudėkite į puodą su 5-6 litrais vandens. Pastatykite ant didelės ugnies. Šiuo etapu įberkite druskos.

Žingsnis 2

Švelni vištienos sriuba su vermišeliais Žingsnis 2
Kol krūtinėlė verda, supjaustykite bulves kubeliais. Sudėkite jas į puodą.

Žingsnis 3

Švelni vištienos sriuba su vermišeliais Žingsnis 3
Svogūnus ir morkas kepkite ant vidutinės ugnies, kol taps auksinės spalvos. Sudėkite į puodą.

Žingsnis 4

Švelni vištienos sriuba su vermišeliais Žingsnis 4
Likus 5 minutėms iki sriubos nuėmimo nuo viryklės, suberkite vermišelius ir maltus pipirus. Taip pat galite įdėti lauro lapą ir šaukštą sviesto, kad būtų daugiau skonio.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos su mėsa, sriubos su vištiena, sriubos, vištienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, morkų sezonas, karštieji patiekalai naujiems metams, be bendrų alergenų, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis, sriubos su vištienos skrandžiu, sriubos su pomidorų pasta

Kategorijos