Publikavimo data: 2024-10-12
Švelnios bulvės su moliūgais ir lašiša
Jei nemėgstate moliūgų, tikrai turėtumėte pagaminti ir išbandyti šį patiekalą. Jis nepaprastai skanus ir švelnus. Be to, jis sotus, maistingas ir labai sveikas. Toks derinys nepaliks abejingų. Būtinai įtraukite šį receptą į savo taupyklę, nes jis universalus: ir kasdienis, ir šventinis.
Žingsnis 1
Lašišos filė supjaustykite maždaug 2 cm storio griežinėliais. Moliūgą supjaustykite maždaug tokio pat dydžio gabalėliais. Sudėkite juos į dubenį, įberkite druskos, žolelių, susmulkinto česnako ir raudonųjų pipirų. Išmaišykite ir palikite marinuotis valandą.
Žingsnis 2
Kepimo indą ištepkite augaliniu aliejumi, bulves supjaustykite plonais apskritimais ir sudėkite ant indo dugno, pabarstykite druska ir pipirais.
Žingsnis 3
Ant antrojo sluoksnio sudėkite moliūgą ir žuvį. Užpilkite kremu, pabarstykite tarkuotu parmezanu ir nuluptomis sėklomis.
Žingsnis 4
Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C ir kepkite patiekalą apie 40 minučių. Patikrinkite, ar bulvės iškepusios.
Kategorijos