Publikavimo data: 2025-08-17
Švelnios įdarytos paprikos puode
Įdarytos paprikos yra daugelio tautų šeimininkų patiekalas, kuris puikiai tinka sveiko gyvenimo pagrindui. Daržovių ir mėsos kompleksas yra puiki idėja sočiam, sveikam ir kokybiškam maistui. Žinoma, šio patiekalo kaloringumas priklausys nuo jam gaminti naudojamų ingredientų. Yra daugybė įdarytų paprikų gaminimo variantų, tik paprikos, kaip pagrindinis ingredientas, išlieka pastovus. Patiekalo įdaras priklauso nuo šeimininkės pageidavimų ir fantazijos. Tradiciškai paprikos įdaromos ryžiais ir mėsa. Yra ir vegetariškas įdarytų paprikų gaminimo variantas. Paprastai įdaras būna su daržovėmis ir grybais.
Žingsnis 1
Keptuvėje su trupučiu augalinio aliejaus pakepinkite svogūnus ir morkas.
Žingsnis 2
Sumaišykite maltą mėsą su ryžiais ir keptuvės turiniu, įmuškite kiaušinį, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Kruopščiai išmaišykite.
Žingsnis 3
Paprikas pripildykite gautu įdaru. Į puodo dugną įpilkite augalinio aliejaus, įdėkite lauro lapų ir pipirų grūdelių. Pripildykite puodą įdarytomis paprikomis, užpilkite verdančiu vandeniu ir siųskite virti, kol užvirs. Užvirus įpilkite pomidorų pastos, uždenkite ir troškinkite 40 minučių.
Kategorijos