Publikavimo data: 2025-08-17
Švelnios jūros gėrybių salotos
Salotos su raudona žuvimi ir daržovėmis, pasirodo, yra labai skanios ir gražios, taip pat tikrai šventiškos. Dėl ryškaus ir sodraus skonio šios salotos bus populiarios tarp jūsų svečių. Be to, kad salotos yra labai skanios ir sveikos, jos paruošiamos greitai ir lengvai. Sluoksniuotos salotos su raudonąja žuvimi ir pomidorais - puiki idėja šventiniam stalui arba paprastai vakarienei su prieskoniais.
Žingsnis 1
Atskirame patogiame inde sumaišykite grietinę ir garstyčias. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Viską gerai išmaišykite. Dalį jo perkelkite į kitą indą papuošimui.
Žingsnis 2
Nuo virtų bulvių nuimkite odelę ir atvėsinkite. Kai bulvės atvės, supjaustykite jas mažais kubeliais ant pjaustymo lentelės ir perkelkite į atskirą dubenį.
Žingsnis 3
Nuplautus pomidorus nulupkite, supjaustykite sluoksniais ir smulkiai supjaustykite kubeliais. Nusausinkite skysčio perteklių. Perkelkite pomidorus į lėkštę su bulvėmis ir dalį jų palikite papuošimui.
Žingsnis 4
Ant švarios pjaustymo lentos raudonąją žuvį supjaustykite sluoksniais arba juostelėmis. Tada supjaustykite žuvį mažais kubeliais, dalį pasilikite papuošimui, o likusią dalį perkelkite į dubenį su daržovėmis. Į mišinį sudėkite smulkintą svogūną.
Žingsnis 5
Salotinėje sumaišykite bulves, žuvį, pomidorus, svogūnus. Galite įdėti petražolių ir grietinės padažo. Arba padažą pasigaminkite patys, pagal skonį įberdami mėgstamų prieskonių.
Žingsnis 6
Salotas išdėliokite ant lėkštės žiedo forma (stiklinę padėkite į vidurį). Salotas juostelėmis apipilkite likusiu padažu. Išdėliokite vyšninių pomidorų puseles ir žuvies kubelius. Ant viršaus užpilkite padažą.
Kategorijos