Švelnios jūros gėrybių salotos su kiaušiniais ir sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Švelnios jūros gėrybių salotos su kiaušiniais ir sūriu

Japonai dėl jūros gėrybių raciono laikomi ilgaamžių tauta, todėl ant mūsų stalo turėtų būti visų jūros gėrybių. Jos suteikia mums jodo, geležies, baltymų, nepakeičiamų omega-3 ir omega-6 riebalų rūgščių. Šiuo požiūriu labai vertingas maisto produktas yra jūros kokteilis, į kurį atrenkamos skirtingos unikaliomis savybėmis pasižyminčios jūrų gyvūnų rūšys. Patiekalai iš jų paruošiami labai greitai, todėl nesukelia daug rūpesčių.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
140 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.78/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Švelnios jūros gėrybių salotos su kiaušiniais ir sūriu Žingsnis 1
Jūros gėrybes suberkite į puodą su pasūdytu verdančiu vandeniu. Trumpai pavirkite ir išimkite iš vandens. Kiaušinius sutarkuokite tarka.

Žingsnis 2

Švelnios jūros gėrybių salotos su kiaušiniais ir sūriu Žingsnis 2
Sudėkite jūros gėrybes ir kiaušinius į lėkštę sluoksniais. Kiekvieną sluoksnį patepkite majonezu. Ant viršaus užbarstykite tarkuoto sūrio.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
salotos, daržovių salotos, jūros gėrybių salotos, įspūdingas receptas, egzotika, paprasta, mažai kalorijų, per 15 minučių, vakarienė, agurkų prieskonis, saldžiųjų pipirų prieskonis, terijakio padažo patiekalai, be įprastų alergenų, receptų knyga, pipirų salotos, daržovių salotos

Kategorijos