Publikavimo data: 2025-08-17
Švelnios jūros gėrybių salotos su kiaušiniais ir sūriu
Japonai dėl jūros gėrybių raciono laikomi ilgaamžių tauta, todėl ant mūsų stalo turėtų būti visų jūros gėrybių. Jos suteikia mums jodo, geležies, baltymų, nepakeičiamų omega-3 ir omega-6 riebalų rūgščių. Šiuo požiūriu labai vertingas maisto produktas yra jūros kokteilis, į kurį atrenkamos skirtingos unikaliomis savybėmis pasižyminčios jūrų gyvūnų rūšys. Patiekalai iš jų paruošiami labai greitai, todėl nesukelia daug rūpesčių.
Žingsnis 1
Jūros gėrybes suberkite į puodą su pasūdytu verdančiu vandeniu. Trumpai pavirkite ir išimkite iš vandens. Kiaušinius sutarkuokite tarka.
Žingsnis 2
Sudėkite jūros gėrybes ir kiaušinius į lėkštę sluoksniais. Kiekvieną sluoksnį patepkite majonezu. Ant viršaus užbarstykite tarkuoto sūrio.
Kategorijos