Švelnios kalakutienos kepenėlės piene pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Švelnios kalakutienos kepenėlės piene

Švelnios kalakutienos kepenėlės piene - tai pavadinimas, kuris kalba pats už save. Pienas visada buvo puikus būdas, kad kepenys būtų tikrai minkštos ir tirptų burnoje. Grybai ir svogūnai puikiai papildo šį švelnų, kreminį kepenėlių skonį. O troškinimas orkaitėje su kreminiu padažu paverčia šį receptą meno kūriniu.
Gaminimo laikas
85 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
174 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.12/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Švelnios kalakutienos kepenėlės piene Žingsnis 1
Kepenėles supjaustykite griežinėliais, sūrį sutarkuokite, svogūną smulkiai sukapokite, grybus supjaustykite ketvirčiais.

Žingsnis 2

Švelnios kalakutienos kepenėlės piene Žingsnis 2
Pakepinkite susmulkintą svogūną ir grybus, kol taps auksiniai.

Žingsnis 3

Švelnios kalakutienos kepenėlės piene Žingsnis 3
Kepenėles pagal skonį pamirkykite prieskoniuose, sumaišykite su grybais ir sudėkite į formą.

Žingsnis 4

Švelnios kalakutienos kepenėlės piene Žingsnis 4
Svieste pakepinkite miltus, supilkite pieną ir kaitinkite, kol padažas taps tirštas ir vientisas.

Žingsnis 5

Švelnios kalakutienos kepenėlės piene Žingsnis 5
Ant viršaus užpilkite padažą ir pašaukite patiekalą į 200 laipsnių temperatūros orkaitę 40 minučių. Tada užberkite tarkuotu sūriu ir kepkite dar 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos