Publikavimo data: 2024-06-22
Švelnios kalakutienos kepenėlės piene
Švelnios kalakutienos kepenėlės piene - tai pavadinimas, kuris kalba pats už save. Pienas visada buvo puikus būdas, kad kepenys būtų tikrai minkštos ir tirptų burnoje. Grybai ir svogūnai puikiai papildo šį švelnų, kreminį kepenėlių skonį. O troškinimas orkaitėje su kreminiu padažu paverčia šį receptą meno kūriniu.
Žingsnis 1
Kepenėles supjaustykite griežinėliais, sūrį sutarkuokite, svogūną smulkiai sukapokite, grybus supjaustykite ketvirčiais.
Žingsnis 2
Pakepinkite susmulkintą svogūną ir grybus, kol taps auksiniai.
Žingsnis 3
Kepenėles pagal skonį pamirkykite prieskoniuose, sumaišykite su grybais ir sudėkite į formą.
Žingsnis 4
Svieste pakepinkite miltus, supilkite pieną ir kaitinkite, kol padažas taps tirštas ir vientisas.
Žingsnis 5
Ant viršaus užpilkite padažą ir pašaukite patiekalą į 200 laipsnių temperatūros orkaitę 40 minučių. Tada užberkite tarkuotu sūriu ir kepkite dar 10 minučių.
Kategorijos