Publikavimo data: 2024-06-16
Švelnios kepenėlės grietinėlėje keptuvėje
Kepenys yra produktas, kurį daugelis žmonių linkę nuvertinti. Daugelis žmonių turi išankstinį nusistatymą jų atžvilgiu, nes jos priskiriamos subproduktų kategorijai. Tačiau daugelis žmonių taip pat žino, kad tinkamai paruoštos ir pagardintos kepenys gali tapti išties išskirtiniu restorano patiekalu - tereikia pabandyti.
Žingsnis 1
Įkaitinkite keptuvę, supilkite į ją pusę grietinėlės kiekio ir šiek tiek pašildykite. Tuo tarpu kepenėles supjaustykite nedideliais gabalėliais ir taip pat sudėkite į keptuvę.
Žingsnis 2
Smulkiais kubeliais supjaustykite svogūną, peiliu susmulkinkite česnaką, viską sudėkite į kepenis ir uždengę dangčiu troškinkite apie 20 minučių. Tada supilkite likusią grietinėlę, pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais ir palikite troškintis dar 30 minučių, tada nuimkite nuo viryklės.
Kategorijos