Švelnios kepenėlės grietinėlėje keptuvėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Švelnios kepenėlės grietinėlėje keptuvėje

Kepenys yra produktas, kurį daugelis žmonių linkę nuvertinti. Daugelis žmonių turi išankstinį nusistatymą jų atžvilgiu, nes jos priskiriamos subproduktų kategorijai. Tačiau daugelis žmonių taip pat žino, kad tinkamai paruoštos ir pagardintos kepenys gali tapti išties išskirtiniu restorano patiekalu - tereikia pabandyti.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
147 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.08/5 (38 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Švelnios kepenėlės grietinėlėje keptuvėje Žingsnis 1
Įkaitinkite keptuvę, supilkite į ją pusę grietinėlės kiekio ir šiek tiek pašildykite. Tuo tarpu kepenėles supjaustykite nedideliais gabalėliais ir taip pat sudėkite į keptuvę.

Žingsnis 2

Švelnios kepenėlės grietinėlėje keptuvėje Žingsnis 2
Smulkiais kubeliais supjaustykite svogūną, peiliu susmulkinkite česnaką, viską sudėkite į kepenis ir uždengę dangčiu troškinkite apie 20 minučių. Tada supilkite likusią grietinėlę, pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais ir palikite troškintis dar 30 minučių, tada nuimkite nuo viryklės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos