Publikavimo data: 2024-06-15
Švelnios vištienos kepenėlės grietinės padaže
Kepenys yra vienas iš naudingiausių ir skaniausių šalutinių produktų; jose yra daug baltymų, vitaminų ir mikroelementų. Jos tradiciškai ir visuotinai naudojamos įvairiems užkandžiams, karštiems ir šaltiems patiekalams gaminti. Daugelis šeimininkių yra pasirengusios įtraukti šį produktą į kasdienį šeimos racioną. Todėl joms reikia įvaldyti kuo daugiau patiekalų su kepenimis. Siūlome jums paprastą ir gardų kepenėlių gaminimo grietinės padaže receptą.
Žingsnis 1
Svogūną supjaustykite mažais kubeliais. Ant ugnies pastatykite keptuvę ir gerai įkaitinkite. Supilkite saulėgrąžų aliejų. Į karštą aliejų sudėkite svogūnus. Maišydami kepkite ant vidutinės ugnies keturias minutes, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 2
Paruoštas vištienos kepenėles supjaustykite į 3-4 dalis. Sudėkite jas į kepintus svogūnus. Retkarčiais pamaišydami troškinkite 5 minutes. Pagardinkite druska ir pipirais, įpilkite grietinės. Išmaišykite ir troškinkite dar 3 minutes.
Kategorijos