Švelnios vištienos kepenėlės grietinės padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Švelnios vištienos kepenėlės grietinės padaže

Kepenys yra vienas iš naudingiausių ir skaniausių šalutinių produktų; jose yra daug baltymų, vitaminų ir mikroelementų. Jos tradiciškai ir visuotinai naudojamos įvairiems užkandžiams, karštiems ir šaltiems patiekalams gaminti. Daugelis šeimininkių yra pasirengusios įtraukti šį produktą į kasdienį šeimos racioną. Todėl joms reikia įvaldyti kuo daugiau patiekalų su kepenimis. Siūlome jums paprastą ir gardų kepenėlių gaminimo grietinės padaže receptą.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
172 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Švelnios vištienos kepenėlės grietinės padaže Žingsnis 1
Svogūną supjaustykite mažais kubeliais. Ant ugnies pastatykite keptuvę ir gerai įkaitinkite. Supilkite saulėgrąžų aliejų. Į karštą aliejų sudėkite svogūnus. Maišydami kepkite ant vidutinės ugnies keturias minutes, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 2

Švelnios vištienos kepenėlės grietinės padaže Žingsnis 2
Paruoštas vištienos kepenėles supjaustykite į 3-4 dalis. Sudėkite jas į kepintus svogūnus. Retkarčiais pamaišydami troškinkite 5 minutes. Pagardinkite druska ir pipirais, įpilkite grietinės. Išmaišykite ir troškinkite dar 3 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos