Švelnios vištienos kepenėlės su moliūgais ir svogūnais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-21

Švelnios vištienos kepenėlės su moliūgais ir svogūnais

Daugelis namų šeimininkių dažnai nuvertina kepenis dėl jų specifinio skonio ir kvapo, tačiau kulinarijoje kepenys yra labai vertingas produktas, su kuriuo virėjai elgiasi itin atsargiai. Verta pasidomėti visame pasaulyje garsaus foie gras pavyzdžiu. Tinkamai paruoštos vištienos kepenėlės tampa ne tik sveiku, bet ir neįtikėtinai skaniu patiekalu, o tai puikiai įrodo švelnių vištienos kepenėlių su moliūgais ir svogūnais receptas.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
129 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.5/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Švelnios vištienos kepenėlės su moliūgais ir svogūnais Žingsnis 1
Moliūgą supjaustykite mažais kubeliais, o svogūną - plonais pusžiedžiais. Kepkite svogūną augaliniame aliejuje, kol suminkštės, tada sudėkite moliūgą. Česnaką supjaustykite plonais griežinėliais ir sudėkite į svogūną bei moliūgą, viską kartu kepkite apie 10 minučių.

Žingsnis 2

Švelnios vištienos kepenėlės su moliūgais ir svogūnais Žingsnis 2
Sumaišykite miltus su trupučiu druskos ir pipirų ir apvoliokite juose kepenis. Kepkite įkaitintame augaliniame aliejuje po 3-4 minutes iš kiekvienos pusės.

Žingsnis 3

Švelnios vištienos kepenėlės su moliūgais ir svogūnais Žingsnis 3
Į apkeptas kepenėles sudėkite virtą svogūną ir moliūgą, viską pagal skonį pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir paprikomis, išmaišykite ir troškinkite po dangčiu ant silpnos ugnies apie 5 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos