Publikavimo data: 2025-08-18
Švelnus ančių paštetas su vištienos krūtinėle
Dėl savo universalumo, paprastai paprasto paruošimo ir pikantiško, nepakartojamo skonio švelnus anties paštetas su vištienos krūtinėle bus puikus, sotus užkandis prie bet kokio šventinio stalo, banketo ar furšeto. Šiam aromatingam ir skaniam patiekalui paruošti nereikia daug lėšų ir laiko.
Žingsnis 1
Svogūną supjaustykite kuo smulkiau. Į keptuvę sudėkite sviestą ir susmulkintą svogūną ir kepkite ant vidutinės ugnies. Išvalykite kepenis nuo venų ir plėvelių, supjaustykite jas nedideliais gabalėliais. Vištienos krūtinėlę supjaustykite gabaliukais, sudėkite į keptuvę su svogūnais ir kepkite, kol iškeps.
Žingsnis 2
Tada sudėkite kepenų gabalėlius ir kepkite, kol paspaudus išsiskirs skaidrios sultys. Visus ingredientus pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 3
Sudėkite keptuvės turinį į gilų dubenį ir atvėsinkite. Sumalkite blenderiu iki vientisos masės. Paruoštą paštetą perkelkite į paruoštą indą, uždenkite dangčiu arba maistine plėvele.
Kategorijos