Publikavimo data: 2024-06-16
Švelnus azu su vištienos filė
Atsižvelgdami į vištienos populiarumą ir žmonių norą sveikai maitintis, virėjai pateikia azu su vištienos filė receptą. Dėl švelnios krūtinėlės ji išverda daug greičiau ir yra švelnesnės tekstūros. Tai leidžia patiekalą įtraukti į kai kuriuos valgymo planus, nes dėl filė jo kaloringumas yra mažesnis nei kitų rūšių mėsos.
Žingsnis 1
Bulves supjaustykite nedideliais gabalėliais. Kepkite jas keptuvėje su augaliniu aliejumi, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 2
Vištienos filė supjaustykite mažais kubeliais ir kepkite keptuvėje su augaliniu aliejumi, kol paruduos. Įpilkite pomidorų pastos arba pomidorų padažo ir cukraus.
Žingsnis 3
Į puodą su vištienos filė sudėkite keptas bulves, tada smulkiai supjaustytus agurkus. Išmaišykite, pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Uždenkite dangčiu ir troškinkite, kol visiškai išvirs.
Kategorijos