Švelnus azu su vištienos filė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Švelnus azu su vištienos filė

Atsižvelgdami į vištienos populiarumą ir žmonių norą sveikai maitintis, virėjai pateikia azu su vištienos filė receptą. Dėl švelnios krūtinėlės ji išverda daug greičiau ir yra švelnesnės tekstūros. Tai leidžia patiekalą įtraukti į kai kuriuos valgymo planus, nes dėl filė jo kaloringumas yra mažesnis nei kitų rūšių mėsos.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
102 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (19 bal.)

Žingsnis 1

Švelnus azu su vištienos filė Žingsnis 1
Bulves supjaustykite nedideliais gabalėliais. Kepkite jas keptuvėje su augaliniu aliejumi, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 2

Švelnus azu su vištienos filė Žingsnis 2
Vištienos filė supjaustykite mažais kubeliais ir kepkite keptuvėje su augaliniu aliejumi, kol paruduos. Įpilkite pomidorų pastos arba pomidorų padažo ir cukraus.

Žingsnis 3

Švelnus azu su vištienos filė Žingsnis 3
Į puodą su vištienos filė sudėkite keptas bulves, tada smulkiai supjaustytus agurkus. Išmaišykite, pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Uždenkite dangčiu ir troškinkite, kol visiškai išvirs.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, mėsos patiekalai, kiaulienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastai, mažai kalorijų, aštriai, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, morkų sezonas, pomidorų sezonas, česnakų sezonas, Naujųjų metų išvakarių šventė, azu, be įprastų alergenų, namų receptai, receptų knyga, bulvių vakarienė, azo su marinuotais agurkais, azo su bulvėmis

Kategorijos