Publikavimo data: 2024-06-16
Švelnūs blyneliai ant pieno su lašiša
Blyneliai su lašiša, aptepti grietinėlės sūriu, - puikus šventės priedas. Juos galima patiekti kaip pagrindinį patiekalą arba garnyrą. Blyneliai gaunasi labai skanūs, o kreminis sūris jiems suteikia ypatingo švelnumo. Negalima nepaminėti ir įdaro naudos, nes lašišoje yra daug vitaminų ir mikroelementų, naudingų kraujagyslių sistemai.
Žingsnis 1
Dubenyje gerai išplakite kiaušinius, miltus ir druską. Pabaigoje įpilkite šiek tiek augalinio aliejaus ir viską išmaišykite iki vientisos masės, kad neliktų gumuliukų. Įkaitinkite keptuvę, patepkite ją aliejumi ir supilkite tešlą, plonai paskirstydami ją po visą keptuvę. Kepkite iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos
Žingsnis 2
Lašišą supjaustykite nedidelėmis juostelėmis. Iškeptus blynus aptepkite kreminiu sūriu ir ant viršaus dėkite lašišą.
Kategorijos