Publikavimo data: 2025-08-20
Švelnūs blyneliai su grietinėlės sūriu ir žuvimi
Blini yra rusų virtuvės patiekalas, mėgstamas visose pasaulio šalyse. Yra daugybė jų rūšių. Įdarai gali būti saldūs, sūrūs ir aštrūs. Senovėje blynai buvo neatsiejamas šventinio stalo patiekalas. Kai gražūs, minkšti blyneliai papildomi grietinėlės sūriu ir raudona žuvimi - šis užkandis iškart įgauna šventinį pavidalą.
Žingsnis 1
Tada į indą su pienu įmuškite du kiaušinius, išmaišykite plaktuvu. Tada dviem etapais suberkite miltus, gerai išmaišykite, kad nesusidarytų gumuliukų.
Žingsnis 2
Nedideliu samteliu pilkite tešlą ant įkaitintos keptuvės ir kepkite blynelius iš abiejų pusių, kol taps auksiniai.
Žingsnis 3
Supjaustykite raudonąją žuvį mažais griežinėliais. Kiekvieną blyną aptepkite kreminiu sūriu, ant viršaus dėkite žuvies ir susukite, kaip norite, į vamzdelius arba vokelius.
Kategorijos