Švelnūs blyneliai su grietinėlės sūriu ir žuvimi pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Švelnūs blyneliai su grietinėlės sūriu ir žuvimi

Blini yra rusų virtuvės patiekalas, mėgstamas visose pasaulio šalyse. Yra daugybė jų rūšių. Įdarai gali būti saldūs, sūrūs ir aštrūs. Senovėje blynai buvo neatsiejamas šventinio stalo patiekalas. Kai gražūs, minkšti blyneliai papildomi grietinėlės sūriu ir raudona žuvimi - šis užkandis iškart įgauna šventinį pavidalą.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
198 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.31/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

Švelnūs blyneliai su grietinėlės sūriu ir žuvimi Žingsnis 1
Tada į indą su pienu įmuškite du kiaušinius, išmaišykite plaktuvu. Tada dviem etapais suberkite miltus, gerai išmaišykite, kad nesusidarytų gumuliukų.

Žingsnis 2

Švelnūs blyneliai su grietinėlės sūriu ir žuvimi Žingsnis 2
Nedideliu samteliu pilkite tešlą ant įkaitintos keptuvės ir kepkite blynelius iš abiejų pusių, kol taps auksiniai.

Žingsnis 3

Švelnūs blyneliai su grietinėlės sūriu ir žuvimi Žingsnis 3
Supjaustykite raudonąją žuvį mažais griežinėliais. Kiekvieną blyną aptepkite kreminiu sūriu, ant viršaus dėkite žuvies ir susukite, kaip norite, į vamzdelius arba vokelius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, yra bendrų alergenų, pusryčiai, Kūčios, nesaldūs blynai, blynai, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniu, blynai su kiaušiniu, Blynai su mėsa

Kategorijos