Švelnūs blyneliai su lašiša ir sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Švelnūs blyneliai su lašiša ir sūriu

Blyneliai su lašiša ir sūriu - subtilus ir labai skanus užkandis. Švelniai sūdyta lašiša ir sūris sukuria labai harmoningą skonio derinį. Kaip blynų įdarą galite naudoti lašišą, upėtakį ar šlakius, svarbiausia, kad žuvis būtų lengvai sūdyta. Tinka minkštas sūris: kreminis, varškės arba "Philadelphia". Tokius blynus galima patiekti su žalumynais, citrinos griežinėliais, šviežiomis daržovėmis, alyvuogių žiedais. Šis patiekalas įspūdingai atrodo ant šventinio stalo bet kokios šventės proga.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
180 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.08/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Švelnūs blyneliai su lašiša ir sūriu Žingsnis 1
Paruoškite blynų tešlą: įmuškite 3 kiaušinius ir išplakite juos iki putų. Įpilkite 1 puodelį pieno, druskos, cukraus ir miltų mažomis porcijomis, palaipsniui maišydami tešlą. Kai ji taps vientisa, supilkite likusį pieną ir supilkite augalinį aliejų. Leiskite tešlai pailsėti 20 minučių.

Žingsnis 2

Švelnūs blyneliai su lašiša ir sūriu Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę ir lengvai patepkite ją augaliniu aliejumi. Tada kepkite plonus blynelius iš abiejų pusių, neįpildami aliejaus į keptuvę.

Žingsnis 3

Švelnūs blyneliai su lašiša ir sūriu Žingsnis 3
Atvėsusį blyną aptepkite lydytu sūriu. Iš anksto išimkite sūrį iš šaldytuvo, kad jis taptų elastingesnis. Tada sudėkite žuvies gabalėlius ir susukite blyną į voką.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos