Švelnūs blyneliai su mėsa ir kiaušiniu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Švelnūs blyneliai su mėsa ir kiaušiniu

Blyneliai su įdaru - maistingas patiekalas, kurį galima patiekti atskirai arba kaip užkandį. Blynai yra rusų virtuvės patiekalas. Jie kepami su skysta tešla ant keptuvės. Blyneliai patiekiami su lydytu sviestu arba grietine. Tačiau rusų virtuvė ypač mėgsta blynus su įdaru. Įdaras gali būti bet koks, pavyzdžiui, bulvių košė, varškė, uogienė, ikrai, grybai ir daug kitų. Su įdarais galima laisvai eksperimentuoti. Blynai su mėsa ir kiaušiniu būna maistingi, pilni baltymų ir naudingų elementų.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
187 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
14 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.4/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Švelnūs blyneliai su mėsa ir kiaušiniu Žingsnis 1
Paruoškite tešlą blynams. Dubenyje suplakite kiaušinius. Į kiaušinių masę supilkite pieną, vandenį, miltus ir druską. Tešlą gerai išmaišykite plaktuvu arba mikseriu, kad neliktų gumuliukų. Leiskite tešlai pastovėti apie 30 minučių.

Žingsnis 2

Švelnūs blyneliai su mėsa ir kiaušiniu Žingsnis 2
Kol tešla šaldoma, paruoškite įdarą. Susmulkinkite virtą mėsą blenderiu. Smulkiai supjaustykite svogūnus ir pakepinkite juos augaliniame aliejuje. Nulupkite virtus kiaušinius ir sutarkuokite juos stambia tarka. Atskirame inde sumaišykite mėsą, pakepintus svogūnus, kiaušinius, sultinį, druską ir prieskonius pagal skonį. Įdaras paruoštas.

Žingsnis 3

Švelnūs blyneliai su mėsa ir kiaušiniu Žingsnis 3
Kepkite blynus ant įkaitintos keptuvės iš abiejų pusių, kartkartėmis patepdami keptuvę aliejumi. Į kiekvieno blyno vidurį dėkite įdaro, apvyniokite kraštus ir susukite į vamzdelį.

Žingsnis 4

Švelnūs blyneliai su mėsa ir kiaušiniu Žingsnis 4
Įkaitintoje keptuvėje ištirpinkite sviestą. Apkepkite blynų vamzdelius keptuvėje iš abiejų pusių, kol taps auksiniai.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos