Publikavimo data: 2024-06-09
Švelnūs blyneliai su mėsa ir kiaušiniu
Blyneliai su įdaru - maistingas patiekalas, kurį galima patiekti atskirai arba kaip užkandį. Blynai yra rusų virtuvės patiekalas. Jie kepami su skysta tešla ant keptuvės. Blyneliai patiekiami su lydytu sviestu arba grietine. Tačiau rusų virtuvė ypač mėgsta blynus su įdaru. Įdaras gali būti bet koks, pavyzdžiui, bulvių košė, varškė, uogienė, ikrai, grybai ir daug kitų. Su įdarais galima laisvai eksperimentuoti. Blynai su mėsa ir kiaušiniu būna maistingi, pilni baltymų ir naudingų elementų.
Žingsnis 1
Paruoškite tešlą blynams. Dubenyje suplakite kiaušinius. Į kiaušinių masę supilkite pieną, vandenį, miltus ir druską. Tešlą gerai išmaišykite plaktuvu arba mikseriu, kad neliktų gumuliukų. Leiskite tešlai pastovėti apie 30 minučių.
Žingsnis 2
Kol tešla šaldoma, paruoškite įdarą. Susmulkinkite virtą mėsą blenderiu. Smulkiai supjaustykite svogūnus ir pakepinkite juos augaliniame aliejuje. Nulupkite virtus kiaušinius ir sutarkuokite juos stambia tarka. Atskirame inde sumaišykite mėsą, pakepintus svogūnus, kiaušinius, sultinį, druską ir prieskonius pagal skonį. Įdaras paruoštas.
Žingsnis 3
Kepkite blynus ant įkaitintos keptuvės iš abiejų pusių, kartkartėmis patepdami keptuvę aliejumi. Į kiekvieno blyno vidurį dėkite įdaro, apvyniokite kraštus ir susukite į vamzdelį.
Žingsnis 4
Įkaitintoje keptuvėje ištirpinkite sviestą. Apkepkite blynų vamzdelius keptuvėje iš abiejų pusių, kol taps auksiniai.
Kategorijos