Švelnūs blyneliai su raudonąja žuvimi ir varškės sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Švelnūs blyneliai su raudonąja žuvimi ir varškės sūriu

Švelnūs blyneliai su raudona žuvimi ir varške - puikus užkandis šventiniam stalui. Rusų virtuvė garsėja blynų ir jų įdarų įvairove. Blynai ypač populiarūs per Užgavėnes. Ploni blyneliai ant pieno džiugins savo aromatu ir oro skoniu. Raudonos žuvies ir varškės įdaras pagardins patiekalą.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
214 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.13/5 (23 bal.)

Žingsnis 1

Švelnūs blyneliai su raudonąja žuvimi ir varškės sūriu Žingsnis 1
Paruoškite blynus. Sumaišykite kiaušinius, druską ir cukrų, pieną, vandenį, suberkite miltus, išmaišykite iki vientisos masės, įpilkite augalinio aliejaus. Blynus kepkite ant gerai įkaitintos keptuvės.

Žingsnis 2

Švelnūs blyneliai su raudonąja žuvimi ir varškės sūriu Žingsnis 2
Įdarykite blynus. Ant blyno užtepkite 1-2 valgomuosius šaukštus varškės, peiliu ar šaukštu ištepkite blyno paviršių, ant viršaus uždėkite žuvies batonėlių ir susukite. Pageidautina blynus 30 minučių padėti į šaldytuvą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, yra bendrų alergenų, pusryčiai, Kūčios, nesaldūs blynai, blynai, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniu, blynai su kiaušiniu, Blynai su mėsa

Kategorijos