Publikavimo data: 2024-06-15
Švelnūs blyneliai su raudonąja žuvimi ir varškės sūriu
Švelnūs blyneliai su raudona žuvimi ir varške - puikus užkandis šventiniam stalui. Rusų virtuvė garsėja blynų ir jų įdarų įvairove. Blynai ypač populiarūs per Užgavėnes. Ploni blyneliai ant pieno džiugins savo aromatu ir oro skoniu. Raudonos žuvies ir varškės įdaras pagardins patiekalą.
Žingsnis 1
Paruoškite blynus. Sumaišykite kiaušinius, druską ir cukrų, pieną, vandenį, suberkite miltus, išmaišykite iki vientisos masės, įpilkite augalinio aliejaus. Blynus kepkite ant gerai įkaitintos keptuvės.
Žingsnis 2
Įdarykite blynus. Ant blyno užtepkite 1-2 valgomuosius šaukštus varškės, peiliu ar šaukštu ištepkite blyno paviršių, ant viršaus uždėkite žuvies batonėlių ir susukite. Pageidautina blynus 30 minučių padėti į šaldytuvą.
Kategorijos